Nytt i hyllan i september

Jag köper inte så många böcker nu i höst eftersom jag vill hinna läsa ut de jag redan har här hemma. Däremot hittade jag tre fynd på loppis den här månaden, och eftersom jag hört gott om dem och gärna vill läsa dem plockade jag med dem hem.

Månadens nya böcker

  • Cirkeln, Eld och Nyckeln av Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg (begagnade). Jag har som sagt hört mycket gott om den här triologin och ser fram emot att läsa den. Måste säga att det bådar gott när jag läser att författarna inspirerats av Buffy (<3) och Twin Peaks bland annat! Är väldigt nöjd med att jag hittade böckerna i inbundet format då jag tidigare bara sett dem i pocket.

2 kommentarer till “Nytt i hyllan i september

Lämna ett svar

Din mailadress kommer inte att publiceras.Fält som måste fyllas i är markerade med *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.