Läst i november

Oj, oj, vad det ekar tomt härinne. Jag har varit så matt nu under hösten, vilket jag misstänker beror på för låg dos av min ämnesomsättningsmedicin. På grund av det har mina intressen hamnat i skymundan och jag har varit tvungen att bara göra det nödvändigaste. Jag hoppas dock komma tillbaka igen med fler inlägg nästa år! Tills dess kan ni som vill ta en titt på novembers läsning:

November i siffror

Antal lästa böcker: 3
Antal lästa sidor: 1 962
Antal läsdagar: 30/30

Lästa böcker

  • Harry Potter and the Order of the Phoenix av J.K. Rowling
  • Harry Potter and the Half-Blood Prince av J.K. Rowling
  • Harry Potter and the Deathly Hallows av J.K. Rowling

Mina tankar

Jag fick lust att fortsätta min omläsning av Harry Potter såhär på hösten och det råkade bli så att jag läste alla de tre sista böckerna på rad. Hade det inte varit för att de är så tjocka hade jag gärna gjort om det varje höst 🙂 Som jag nämnde ovan har jag varit extremt trött och matt den senaste tiden, så jag måste ändå säga att jag är nöjd över månadens läsning. I och med Half-Blood Prince tog jag mig dessutom i mål i min Goodreads-utmaning (48 böcker år 2018) för året!

Månadens favorit

Månadens favorit blir den sista boken i serien: Deathly Hallows! Den blir aldrig långsam och avslutar Harry Potter-serien starkt.

Lämna ett svar

Din mailadress kommer inte att publiceras.Fält som måste fyllas i är markerade med *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.