Läst i mars

Mars i siffror

Antal lästa böcker: 2
Antal lästa sidor: 321
Antal läsdagar: 14/31

Lästa böcker

  • Nyckeln till Hinsides av Albin Alvetegen & Karin Alvtegen [4/5]
  • Hemsöborna av August Strindberg [2/5]

Mina tankar

Gissa vem som blev sjuk igen? Jag tror att jag varit sjuk fler veckor än jag varit frisk i år ? Ja, ja, nog om det. Det har hittills i år inte alls blivit mycket läst. Fem böcker av 48 som är mitt mål för 2019. Vi får se om jag hinner nå det! Jag tror att mitt största problem (förutom sjukdom…) är att jag inte längre har så många lättare böcker att bryta av mina klassiker med. Jag har tyckt om många av klassikerna jag läst hittills, men det är faktiskt tyngre läsning trots allt och egentligen hade jag velat läsa fler korta, lätta böcker emellan klassikerna. Just nu är det dock stopp på bokköpen ett tag och jag har inte så många böcker att välja på här hemma förutom just klassiker. Eller lite tyngre böcker. Känns det som i alla fall. Hmm, får nog ta mig en titt i hyllorna. Det här kanske bara är ett påhittat problem à la ”jag har inga kläder att ha på mig” trots full garderob?

Månadens favorit

Hemsöborna tyckte jag inte om alls mycket, så det blev riktigt trög läsning trots endast 140 sidor. Månadens favorit blir därför helt klart Nyckeln till Hinsides som fick mig positivt överraskad, även om jag läst fina recensioner om den innan.

Lämna ett svar

Din mailadress kommer inte att publiceras.Fält som måste fyllas i är markerade med *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.