Boksnack Läst i mars

Läst i mars

Dags för månadens sammanfattning och att titta närmre på vad jag läst i mars. Den här månaden blommade mitt läsintresse upp rejält och mars blev egentligen min första ”ordentliga” läsmånad sedan mitt långa uppehåll. Det blev också månaden då jag kom igång på riktigt med den här bloggen. Jag hoppas att det håller i sig. Det sägs att det tar 60 dagar att skapa en ny vana, va? En månad kvar att hålla ut i så fall 😉

Mars i siffror

Antal lästa böcker: 7 ½
Antal lästa sidor: 1 890 (+302)
Antal läsdagar: 28/31

Lästa böcker

Den här månaden har jag alltså hunnit läsa ut sju böcker:

Jag hann också halvvägs in i Mördarens apa av Jakob Wegelius. På grund av spänningshuvudvärk som ledde till ögonproblem kunde jag dock knappt läsa nu i påskas tyvärr, vilket gjorde att jag inte hann läsa klart den. Den får helt enkelt följa med in i april.

Månadens favorit

Jag har läst många bra böcker den här månaden. Nästan bara 4:or och 5:or. Men den här månadens favorit blir… Harry Potter and the Prisoner of Azkaban! Det är första gången jag läser den på engelska och jag gillade den verkligen. Jag tycker att HP växer och växer för varje bok. Får se om det fortsätter så även senare. Det var så länge sedan jag läste serien så det blir nästan som att läsa dem för första gången. Dessutom har jag alltså bara läst dem på svenska innan, som sagt, så till viss del är det ju faktiskt som att läsa dem för första gången.

Lämna ett svar

Din mailadress kommer inte att publiceras.Fält som måste fyllas i är markerade med *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.