Läst i januari

”Jag hoppas dock komma tillbaka igen med fler inlägg nästa år!” *Blir sjuk och får efter det en infektion som kräver antibiotika*. Får skylla mig själv som jinxade mig antar jag 😉 Nu vågar jag inte säga något om uppdateringsfrekvensen, men just för tillfället kommer ett inlägg här i alla fall.

Januari i siffror

Antal lästa böcker: 1
Antal lästa sidor: 325 (+55)
Antal läsdagar: 15/31

Lästa böcker

  • Eleanor & Park av Rainbow Rowell [3]
  • Fortsatte på Dracula av Bram Stoker

Mina tankar

Jag har som sagt varit sjuk igen och knappt orkat läsa, och de dagarna jag faktiskt läst har det inte blivit många sidor. Jag fortsatte så smått att läsa Dracula som jag påbörjade i december men kände snart att den blev för tung och gick över till Eleanor & Park istället.

Månadens favorit

Ja, med en enda bok läst får det väl bli Eleanor & Park, även om jag tyvärr blev lite besviken på den. Jag gav den 3 av 5 i betyg. Vet inte om jag helt enkelt tröttnat på ungdomsböcker? Känns som att jag blev besviken på över hälften av ungdomsböckerna jag läste förra året också.

Lämna ett svar

Din mailadress kommer inte att publiceras.Fält som måste fyllas i är markerade med *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.