Läst i april

April i siffror

Antal lästa böcker: 3
Antal lästa sidor: 942
Antal läsdagar: 20/30

Lästa böcker

  • The Hunger Games av Suzanne Collins [4]
  • Matilda av Roald Dahl [4]
  • The Upside of Unrequited av Becky Albertalli [4]

Mina tankar

Äntligen har jag börjat läsa någorlunda regelbundet igen! Jag får nog inse att jag inte kommer att nå målet för året, men det gör inte så mycket. Om jag ska vara ärlig känns det nästan töntigt att lägga upp mina månadssammanfattningar eftersom jag läser så otroligt få böcker i jämförelse med andra. Men jag försöker utmana mig själv med att synas trots det och träna på att inte jämföra mig själv med andra så mycket 🙂 För bara ett par år sedan kunde jag inte läsa alls pga utmattning (har jag redan skrivit det?) så jag är glad att jag över huvud taget kan läsa alls.

Den här månaden är förresten en sådan månad då jag önskar att jag hade fler betyg (alternativt ”halva betyg”) att välja på istället för endast 1-5. Alla böcker har nu fått samma betyg, men de är såklart inte precis lika bra allihop… Jag är dock osäker på om fler betyg hade varit hälsosamt för mig, har en känsla av att jag hade spenderat alldeles för lång tid på att sätta betyg i så fall hehe.

Månadens favorit

Den här månaden står det mellan Hunger Games och Matilda och eftersom båda fått samma betyg väljer jag att gå på känsla och svarar Matilda. Jag fick så mycket nostalgikänslor när jag läste den och det blev en sådan där bok som kändes ”hemma” att läsa, om ni förstår vad jag menar? Det är en väldigt mysig bok om att tro på sig själv.

Lämna ett svar

Din mailadress kommer inte att publiceras.Fält som måste fyllas i är markerade med *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.