Läst i april 2018

Läst i april

Som ni vet skrev jag en att-läsa-lista för april och jag kan väl säga att jag inte riktigt följde den… Det var ingenting för mig helt enkelt. Men jag tänkte skriva mer om det i ett kommande inlägg. Just nu kan vi ta en titt på hur april faktiskt blev på läsfronten istället.

April i siffror

Antal lästa böcker: 5 ½
Antal lästa sidor: 2 533
Antal läsdagar: 27/30

Lästa böcker

Månadens favorit

Harry Potter and the Goblet of Fire har alltid varit min favoritbok i HP-serien (får se om det håller i sig), så jag väljer den och The Martian som månadens favoriter.

Lämna ett svar

Din mailadress kommer inte att publiceras.Fält som måste fyllas i är markerade med *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.