Köpt & lånat Köpt på loppis

Köpt på loppis

Det blev en loppisrunda även den här helgen lite spontant sådär. Jag har faktiskt inte shoppat spontant på flera år så det var kul. Jag hade som vanligt med mig en lista över intressanta böcker som jag letar efter. Tyvärr brukar jag dock inte hitta böckerna på listan, eftersom jag mestadels letar efter engelska titlar och det ofta är knapert med sådana på loppisar här. Men den här gången lyckades jag hitta i alla fall en bok till slut! Nämligen Min mormor hälsar och säger förlåt, som verkar vara en fin och spännande historia. Dessutom kom jag hem med två bonusböcker; Saker min son behöver veta om världen och Björnstad. Alla tre av Fredrik Backman roligt nog och alla tre i pocket i superfint skick. Som jag skrev i mitt tidigare loppisinlägg tycker jag att pocketböcker är perfekta att läsa på sommaren när man är iväg på stranden eller sitter på balkongen. Egentligen är jag inte jättesugen på att läsa Björnstad men jag tänker att jag ger den en chans. Däremot är jag nyfiken på Saker min son behöver veta om världen och hoppas att den kommer att vara lite som att läsa Fredriks blogg som jag följde förr.

Lämna ett svar

Din mailadress kommer inte att publiceras.Fält som måste fyllas i är markerade med *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.