Spela Harry Potter i mobilen den 25:e april!

Harry Potter är, med all rätt, en väldigt populär bokserie i booktube- och bookstagram-världen. Även jag är ett fan. Därför tänkte jag tipsa om ett nytt mobilspel om Harry Potter som är på gång. Harry Potter: Hogwarts Mystery heter det och i spelet kommer vi äntligen att få testa på hur det är att gå på Hogwarts. Det ska bli så kul att testa! Jag läste att vi även kommer att få lyssna på några av originalrösterna från filmerna i spelet. Det verkar som att McGonagall, Dumbledore med flera redan är bekräftade. Superkul! Det släpps den 25:e april och trailern kan du se nedan.

Harry Potter: Hogwarts Mystery, trailer

Ännu ett Harry Potter-spel släpps senare i år…

Senare i år släpper även Niantic ett Harry Potter-spel, nämligen Harry Potter: Wizards Unite. Niantic är företaget som står bakom bland annat Pokémon GO och Ingress, så det kommer att bli väldigt spännande att se hur detta nya spel blir! Jag har spelat ganska mycket Pokémon GO och håller det här samma kvalitet vet jag vad jag kommer att göra på mina promenader framöver. Jag tror dock inte att det har fått något releasedatum ännu, utan att det bara är sagt att det ska släppas under 2018. Men den som väntar på något gott… (väntar alltid för länge). Förhoppningsvis släpps det lagom till sommaren, som Pokémon GO gjorde.

Lämna ett svar

Din mailadress kommer inte att publiceras.Fält som måste fyllas i är markerade med *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.