Köpt & lånat Fyndat på loppisrundan

Fyndat på loppisrundan

I helgen drog vi på en loppisrunda i jakt på böcker och en citruspress i glas. Hittade ingen av böckerna som fanns på min lista, men råkade ändå komma hem med tre stycken… Dessutom lyckades vi äntligen hitta en citruspress, yay! Som jag letat efter det alltså… Efter minst tre förmiddagar av letande under sommaren och hösten förra året gav jag till slut upp och köpte en (med svindyr frakt) på Tradera istället, men eftersom den används ofta, är gammal och har någon spricka i sig har jag velat ha en till i reserv. Så nu har vi äntligen två, wooo!

Men nog om det! Böckerna jag fyndade är två av Martina Haags böcker; Det är något som inte stämmer och Underbar och älskad av alla samt Små citroner gula av Kajsa Ingemarsson. Typiskt bra böcker att ha i pocket, perfekta att ta med till stranden. Jag har både ägt och läst båda Haag-böckerna i inbunden version innan, men gav bort dem till min syster då jag inte tänkt läsa om dem. Men när jag hittade dem i fint skick i pocketformat kunde jag inte låta bli att köpa dem igen. Gillar att ha ”helt okej”-böcker i pocket att kunna slänga ner i väskan på sommaren. Små citroner gula ville jag läsa när den kom och jag fortfarande var tonåring, får se om den håller även nu såhär långt senare.

1 kommentar till “Fyndat på loppisrundan

Lämna ett svar

Din mailadress kommer inte att publiceras.Fält som måste fyllas i är markerade med *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.