Boksnack Att läsa i april

Att läsa i april

Jag tänkte försöka mig på en liten TBR-lista (to be read) för första gången i mitt liv! Jag kan erkänna att jag är lite rädd redan nu. Då jag brukar gå på känsla för att se vilken bok jag vill läsa härnäst, blir det intressant att se hur jag klarar av att planera i förväg. Men varför inte testa? I mars hann jag läsa ca 1900 sidor så jag har valt att utgå från det även i april. Det borde jag hinna med om jag i snitt läser ca 60 minuter om dagen. Listan jag kom fram till ser därför ut såhär:

Aprils läslista

  • Milk and Honey av Rupi Kaur
  • Mördarens apa av Jakob Wegelius
  • Berättelsen om Kent av Anders Dahlbom & Klas Ekman
  • Harry Potter and the Goblet of Fire av J.K. Rowling
  • Harry Potter and the Order of the Phoenix av J.K. Rowling

Mördarens apa har jag kvar sedan mars, ungefär 200 sidor, så den blir först ut. Eftersom Harry Potter-böckerna är så tjocka kommer jag inte hinna med så mycket annat i april. Jag valde därför att lätta upp med tunnare icke-romaner. Berättelsen om Kent är baserad på en artikel från tidningen Sonic och Milk and Honey är ju en diktsamling (som nog ingen missat?!). Jag hoppas verkligen att jag kommer att orka att läsa båda HP-böckerna nu i april. Tyvärr har jag svårt att läsa tjockare böcker även om jag tar pauser. Hur spännande böckerna än är och hur mycket jag än tycker om historien verkar jag ändå bli uttråkad. Suck… Men jag försöker träna bort det genom att inte ge upp och fortsätta läsa även om det tar emot.

Vad ska du läsa i april?

1 kommentar till “Att läsa i april

Lämna ett svar

Din mailadress kommer inte att publiceras.Fält som måste fyllas i är markerade med *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.